You are here: 首頁 銀杏網誌 美食家大召集@免費試酒
SMLTodays is:週四, 21 九月 2017
美食家大召集@免費試酒 PDF 列印 E-mail
AddThis Social Bookmark Button

【免費試酒】

我地銀杏館的2009大攻勢,將會連環出擊。我小記先同大家介紹吓「第一擊」.....免費試酒。

由今日開始到三月底,中環及佐敦店,每晚都會免費請客人試酒,並免費奉上美味芝士條供客人佐酒。

試甚麼酒:「香港國際七人欖球賽2009---指定餐酒
Sacred Hill Whitecliff    Sauvignon Blanc 2008   &   Merlot 2007    Wine of New Zealand」--- 相對冷門的紐西蘭餐酒,食家不妨一試。

試幾多:「約1/3杯 House Wine的分量」

如果客人惠顧此餐酒,仲有機會免費欣賞「香港國際七人欖球賽2009」。品嘗美味,觀賞盛事,快意人生。

我地仲有好多「連環攻勢」,大家日日嚟Blog睇我小記嘅報導就一定有收獲啦!

 
© 2013 Catering.org.hk | 版權所有 不得轉載.