You are here: 首頁 銀杏網誌 銀杏館「每月滾動式」大抽獎結果
SMLTodays is:週六, 23 九月 2017
銀杏館「每月滾動式」大抽獎結果 PDF 列印 E-mail
AddThis Social Bookmark Button

銀杏館「每月滾動式」大抽獎結果

4月30日,是「銀杏會」成立以來的首次「滾動式大抽獎」。

何謂「每月滾動式」大抽獎,意思是「中完可以再中,唔中嘅又可以等下一次;你一日仲係會員,就會有中獎機會」。

當晚,我地隨機請了佐敦店的一位顧客的囝囝幫手抽獎,小朋友抽出第一位【銀杏會】幸運兒;佢就係 .......Mr George Tse 。

佐敦店的劉經理即時致電 67XX XX43通知 Mr Tse,我地希望 Mr Tse 快D嚟享用果 $500 餐券。(雖然只係小小意思)

我地不厭其煩,講多幾次,使用中獎餐券係沒有任何附帶條件的。總之,Mr Tse 大駕光臨,消費 $500之內;享用完美食後,講聲 Bye 就走得架啦!

絕無話要佢消費滿幾多錢,先至可以用幾多錢,果一類舊派兼日漸失效的遊戲規則。

【銀杏會】會員請切記啊!

 
© 2013 Catering.org.hk | 版權所有 不得轉載.